Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gezellig aanschuiven tijdens promotiedag bij tankstation TinQ Aarschotseweg - extra foto's

TinQ

TinQ breidt zijn aanwezigheid in België verder uit met de opening van 2 nieuwe locaties.

Het tankstation in Herentals aan Aarschotseweg 30 (ex-Pollet) én het tankstation in Lille aan Poederleeseweg 115 vormen respectievelijk het 15e en 16e TinQ tankstation in België.

De opening van het TinQ tankstation in Herentals werd vandaag gevierd met een CRAZY DAY. Tijdens deze speciale dag kunnen bezoekers profiteren van CRAZY KORTING op alle brandstoffen. Bovendien maakt elke TinQ-klant, die op deze dag minimaal 20 liter tankt bij de nieuwe locatie in Herentals, kans op één van de tien tankvouchers ter waarde van €100.

Het TinQ tankstation in Lille wordt geopend met een CRAZY WEEK van zaterdag 20 januari tot vrijdag 26 januari. Gedurende deze hele week kunnen klanten tanken met CRAZY KORTING.

Het was de hele dag gezellig aanschuiven bij de opening van tankstation TinQ aan de Aerschotseweg in Herentals. "Herentals en Lille treden toe tot de befaamde TinQ formule. En de volgende locatie staat ook al op de planning! Dit jaar plannen wij nog meerdere openingen", zegt Stefan Claes, manager TinQ België.

Het gaat op beide locaties om de bestaande bekende tankstations van Pollet, die voortaan opnieuw onder een andere koepel fungeren. Trouwens de Belgische hoofdzetel van brandstoffennetwerk TinQ is gevestigd op de locatie van brandstof- annex ex-familiebedrijf Pollet in Herentals.

In Nederland heeft TinQ inmiddels een netwerk van bijna 400 tankstations opgebouwd. Ook in België streeft TinQ ernaar om op korte termijn uit te groeien tot een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations.

Klanten Roger (53) & Marleen (56) uit Noorderwijk : "Dit is nu eens een toffe actie bij TinQ.  We kwamen al heel ons leven bij Pollet tanken, maar de naam is nu veranderd in TinQ. Dat ze maar de scherpe prijzen blijven aanhouden, dan blijven we komen.  De blauwe TinQ-emmer die iedereen cado kreeg vandaag is een knappe hint voor onze Roger, dat ie ook in het huishouden eens mag helpen poetsen (lacht)."

Over TinQ

TinQ is een onderdeel van ENVIEM, een multibrand company, gespecialiseerd in brandstoffen, smeermiddelen en energie. In Nederland bouwde TinQ ondertussen een netwerk uit van bijna 400 tankstations. Ook in België wil TinQ op korte termijn doorgroeien tot een sterke en dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations.

Foto's Johan Temmerman/NNieuws.

 

Aarschotseweg 30, Herentals, België

TinQ

Deel dit artikel